Moderna kohud mattor

Kohud mattor tillverkas i alla vanliga format – rektangulära, runda, ovala eller som smala hallmattor. Här handlar det inte om någon serietillverkning i fabrik utan varje matta i kohud tillverkas med hand. Detta innebär att man ofta kan beställa sin matta i egna mått eller egen design.

Koskinn är ett naturligt material vilket innebär att varje koskinn matta är unik när det gäller mönster och nyanser. Kvaliteten avgörs redan i garveriet – är koskinnet garvat på rätt sätt då ska mattan inte fälla och kommer pryda ditt hem i många år.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s